Om KRN
Om KRN   Kontakt   Styrelsen   Kansli   Hedersmedlem   Stadgar   Om webbsidan
Hem  
Om webbsidan

Vi har funnits på webben sen vår domänadress skapades 1996-07-19. 

Teknisk information: 
Dessa sidor fungerar bäst om din skärm är inställd på minst High color (16-bit). Skärmupplösning 1024 x 768 bildpunkter är bäst för visning av våra sidor. Sidorna är låsta till 150 + 600 bildpunkters bredd.

Scrollningsbara sidor: Det vill säga tryck Ctrl på ditt tangentbord och använd dig av scrollningsrullen på din mus så förstoras resp. förminskas texten.
Sidorna är utvecklade i FrontPage och testade i Microsoft Internet Explorer 6.0 och 7.0.
Har Du problem med visning av sidorna rekommenderas en uppgradering av Explorer.

Cookies: Vi använder oss inte av cookies.
Vad är Cookis? Läs informationen från Wikipedia om cookis här>>>

Vår nya designuppdaterade hemsida har lagts ut på Internet den 9 dec. 2008 kl. 23.30.
var beredd på att sidorna uppdateras när som helst utan angivelse om när.

Textsnitt som vi använder oss av är Arial 10 pt som standard, högre eller lägre pt kan undantagsvis användas.

Kuriosa: Ca 101 textfiler och ca 50 olika bildfiler innehåller hemsidan i dec. 2008.. 


Vår hemsida finns numera på
Följande tjänster och mycket mer finns till vår tjänst. Se mer om ingående tjänster på www.one.com
Exempel på vad som finns:

Hemsideprogram:

Gör din egen hemsida lätt och snabbt med One.com:s hemsideprogram. Tre klick och du har din egen hemsida, utan någon programmering. Med One.com:s hemsideprogram får du också möjlighet att redigera en redan existerande hemsida.


FTP-login - Statistik:

FTP betyder File Transfer Protocol och är den funktion som du använder dig av när du laddar upp filer till ditt webhotell. Varje webhotell har en FTP-ingång, som kan användas obegränsat.

Statistik ger dig möjligheten att följa den trafik som genereras till din hemsida. Onlinerapporter är tillgängliga, både i text och grafiskt format.


Vad är en blog?:

En webblog (blog) är en webplats där du kan skriva om vad som helst.

Du kan använda det som en dagbok, diskussionsforum, eller bara ett sätt att hålla dina vänner och dina familjemedlemmar uppdaterade om ditt liv. Du kan ha så många bloggar du vill på din domän.


ASP - PHP5 - MySQL:

ASP är en förkortning för Active Server Pages, vilket är ett programmeringsspråk, för dynamiska hemsidor. ASP ger möjligheten att utveckla, underhålla och designa en mer avancerade hemsida. One.com använder sig av en ASP-tolk från Sun Microsystems, för ytterligare teknisk information se: http://www.sun.com/software/chilisoft/

PHP5 är ett programmeringsspråk för dynamiska hemsidor, vilket ger möjligheten för att utveckla, underhålla och designa en mer avancerade hemsida.

MySQL är en SQL-databastyp, som ger möjligheten för lagring av data som snabbt skall kunna hämtas. MySQL är en av det mest stabila databasformer på marknaden.


Daglig backup:

One.com tar dagligen backup på alla servrar med en privat dedikerad 10 Gbit fiberanslutning till vår backupserverhall som är belägen 10 km från vår huvudserverhall.


Serviceuppgifter: Support  Inloggning till One.com  Kontrollpanel  Webbmail
 
 

© Copyright KRN Kristna RadioNätet med ensamrätt. All användning eller kopiering av foto och text från våra sidor är förbjudet.