Webbradio 24/7
 
Hem
Webbradio 24/7:

Refugen en plats på vägen där trafiken inte får / eller ska kunna rusa fram. En trafikdelare som skiljer den mötande trafiken från varandra. En plats där man kan stanna upp innan man går vidare i rusningstrafiken.

En plats att stanna upp vid är vad vi alla behöver. En oas för själens vila och rekreation.

24/7 webbradio för dig som behöver stanna upp!
Hopp för dig och korsets kraft i ditt liv!  
 

 

 
Premier - Sveriges kristna radio, drivs av den svenska och allkristna ideella föreningen Premier Kristen Media (tidigare Hope FM ideell förening) och vi förlitar oss helt på generösa individer som du för vår finansiering. Föreningen är en fristående systerorganisation till Premier Christian Radio i Storbritannien och leds av en styrelse bestående av troende människor med erfarenhet från mediebranschen och näringslivet. Ta del av mer information på Premier hemsida, möjlighet finns att anmäla sig till att få nyhetsbrev via e-post med information från Premier.

Radio Worship Sweden  -  andas himmelsk rikedom Besök hemsidan och lysna!

 
Radio 10 Webbradion som sänder 24/7 sändningar
Information:
Radio10 är en kristen musikkanal som sänder lovsång och annan kristen musik 24 timmar om dygnet. Vi vill verka för ett förändrat Sverige där Jesus står i fokus. Ett förändrat Sverige är vårt mål, och därför är en av målsättningarna att sända svensk eller svenskproducerad musik i så stor utsträckning som möjligt. Lyssna till Radio 10.

Radio10 har inga lokala sändningar över FM nätet.

Tycker du om läsarsånger, countrymusik och andra klassiska väckelsesånger? Då är, Radio 10 Classic, din kanal. Helt på svenska, dygnet runt.


 
 

© Copyright KRN Kristna RadioNätet med ensamrätt. All användning eller kopiering av foto och text från våra sidor är förbjudet.