Cafe Bussen
 
Hem    
 
 
Vad kan cafébussen göra för din församlings närradio, vad kan närradion göra för cafébussen?
Närradion når ut via etern och cafébussen hjälper dig att få "när" kontakt med lyssnarna och många andra.
 
Vad är Cafébussen?  Så här arbetar Bussmissonen:

Bussmissionen är en allkristen ideell förening som startade 2003 och vi som finns med i föreningen kommer från olika kyrkor i Sverige. Vår målsättning är att med Cafébussen finnas med på olika platser i samhället och inbjuda på en kopp kaffe och samtal. Gång efter gång har vi upplevt att det finns ett stort behov av detta i mindre samhällen som i större städer. 

 
Bjud in Cafébussen till din ort i samband med någon aktivitet eller att församlingen ordnar en egen aktivitet ute "på stan" tillsammans med Cafébussen. Annonsera aktiviteten bjud in lyssnarna tala om att ni kommer att finnas på plats och lyssnarna får träffa "rösten" från radion över en kopp kaffe. Upplägget gör ni upp tillsammans med Bussmissionen som har stor erfarenhet att möta folk "på stan".
 
Du får gärna skriva en rad och höra av dig till Bussmissionen, kanske du/ni vill ha ett besök av Cafébussen och oss på din ort? Vi kommer gärna först och berättar i någon samling vad som händer när vi finns med "mitt i smeten" på en festival eller marknad. Vi har ett blidspel med många foton från olika platser och så delar vid upplevelser vad som händer.
Kontakt

Ove Jonsson
073-9977600

Bussmissionen
Skolgatan 14 N
456 51  SMÖGEN

info (snabel-a) bussmissionen.se  www.bussmissionen.se

Ove Jonsson har stor erfarenhet av närradion bl.a. basar han för "Radio Nyhem"

© Copyright KRN Kristna RadioNätet med ensamrätt. All användning eller kopiering av foto och text från våra sidor är förbjudet.